Távozni akar a Real egyik ikonja

A Cristiano Ronaldo formulát vetette be.


Marcelo a Real Madrid tudomására hozta, hogy nem boldog a kritikák miatt, amit a csapatnál kap, és jelezte, távozni akar, ha nem változik a helyzete, és továbbra is rossz sajtó veszi körül a teljesítményét. Más szóval, a brazil elkezdte a Cristiano Ronaldo formulát alkalmazni, hogy elhagyhassa a Real Madridot.

Ez magában foglalja, hogy elment Jose Angel Sanchezhez, a klub igazgatójához, hogy boldogtalan, és kiváló madridi karrierje elismeréseként engedjék el. A kivásárlási árát csökkentség 1 milliárdról 100 millióra, szóval csatlakozhat a Juventushoz, de még így is kérdéses, hagyják-e ugyanúgy távozni.
 
A két játékos erős kapcsolatot ápol, és folyamatosan beszélnek. Az elmúlt pár hétben, Marcelo elmondta Cristianónak a helyzetét, amit most átél. A brazil pontosan tudja, hogy min ment keresztül Ronaldo, és hogy zajlottak találkozói Angel Sanchezzel, és úgy tűnik ugyanaz a célja: adják el.
 
Az első lépést már megtette, és ha Reguilon továbbra is jobb formában játszik, mint Marcelo, nem lesz problémájuk azzal, hogy eladják. Az utóbbi pár hónapban, a Real Betisben remeklő Junior Firpo játékát követték, ő lehet a helyettese.
 
Ezzel szemben valószínűtlennek látszik, hogy Florentino Perez eladná bármi áron Marcelot, tekintve a betöltött státuszát a legjobb bal bekkek között a világban.
 

Videók