Szinte biztosan ebben a klubban folytatja Rabiot

Egy játékos távozhat miatta.


A Le Parisien információi szerint a Barcelona nyáron véglegesíti a Paris Saint-Germain középpályásának, Adrien Rabiot-nak a leigazolását.
 
A karmestert kizárták már az első csapat edzéseiről is miután nem hosszabbított meg nyáron lejáró szerződését. A családhoz közeli forrásokra hivatkozva írja a francia lap, hogy teljes mértékben elhivatott a játékos amellett, hogy elhagyja a csapatot, ahol száműzötté vált, valamint azt is állítják, meg is állapodott a Barcelonával fizetéséről, aláírási bónuszáról, és a csapaton belüli pozíciójáról.
 
A francia úgy hiszi, nemsokára ő töltheti be majd azt a pozíciót, amit most Ivan Rakitic tölt be a klubnál, akiről viszont azt írják, biztosan elhagyja a Camp Nout.
 
Míg a játékos jövője lóg a levegőben, Rabiot továbbra is szorít csapattársainak, amit bizonyít gratulációja, amit Presnel Kimpembének küldött, amiért gólt szerzett a Manchester United ellen az Old Traffordon. Habár a játékos már nem érzi magát a társaság részének, és egy újhoz csatlakozik a nyáron, valószínűleg a Barcelonához.

 

Videók