Suárez a jövőről – és arról, hogy fog még együtt játszani Messivel

Vajon hol folytatja a Barcelona és az Atlético Madrid egykori támadója?


Luis Suárez elhagyja az Atlético Madridot, és rengeteg klub érdeklődik iránta. A csatár még nem döntött, de a jövőben azt tervezi, hogy újra egy csapatban fog játszani Lionel Messivel az Inter Miamiban.

Az Atlético Madrid már bejelentette, hogy a nyáron lejáró szerződéssel rendelkező uruguayi támadó, Luis Suárez távozik a klubtól. Suárezről azt pletykálják, hogy vissza akar térni Barcelonába, miközben az Interrel, a Sevillával és az Aston Villával és kapcsolatba került. A Fotomac értesülései szerint a Fenerbahce is szeretné a soraiban tudni Suárezt, de a csatár még nem döntött.

„Higgyék el, még nem döntöttem el, hol fogok játszani a következő szezonban. Sok ajánlatot kaptam. Argentínából, Brazíliából és Mexikóból is felvették velem a kapcsoaltot, de szeretnék továbbra is a legmagasabb szinten játszani. Az európai futballra koncentrálok” – mondta a 35 éves támadó az El Larguerónak.

Korábban arról is szó volt, hogy Suárez a jövőben újra összeállhat Lionel Messivel az Inter Miamiban.

„Reméljük… soha nem tudhatod, mi fog történni. Jó a kapcsolatunk. Leo szerződéshosszabbítása a Barcával 100 százalékban lezajlott (tavaly). Döbbenet volt (hogy elment).”

Borítókép és fotók:

Videók