Szerkesztő: Kvanduk Bence | Marca
2019. 02. 08. 19:16

Ráadásul most még meg is sérült.

Isco helyzete a Real Madridnál óráról órára romlik, és Santiago Solari kijelentette, profizmust várna a játékosától, miután az egy tweetben sérelmezte, hogy ő nem kapja meg ugyan azt az esélyt, mint mások.

A játékos, aki a pénteki edzésen meg is sérült, nem sokat játszik az új edző irányítása alatt, és ezt a közösségi médiában szóvá tette.Egész pontosan egyetértett De la Red állításával, hogy a játékosoknak formában kell lenniük, edzésen mindent beleadniuk, mert a Real senkire nem vár, de hozzátette, mindent megváltoztat, ha valaki ezek ellenére sem kapja meg azt az esélyt, amit mások igen.
 
- Egy profi labdarúgó munkája, hogy dolgozzon, eddzen, és 100 százalékos legyen, amikor a csapatnak szüksége van rá, - mondta Solari a tweet kapcsán az Atlético elleni rangadót felvezető sajtótájékoztatón. – A csapat jó, és a játékosok jól dolgoznak, a csapat az első.
 
Amikor rákérdeztek, feldühítette-e a megosztás, csak annyit válaszolt "hát...".
 
A korábbi Malaga játékosnál maradva arra is rákérdeztek, hogy a Real Madrid mestere úgy gondolja-e mindenkivel ugyanúgy bánnak-e.
 
- A labdarúgás munkáról és tehetségről szól, - válaszolta. – Mindent bele kell adnod az edzéseken, és bevetésre készen kell állnod, ha eljött az ideje.
 
Isco mondanivalójában lehet igazság. Bár sokan azzal igazolják az edző döntését, hogy a spanyol karmester nincs formában, ez az érv elhomályosul, ha megnézzük, hogy Marcelonál senki nincs rosszabb állapotban Madridban, mégis kap lehetőséget. Például a Clasicon is 90 percet kapott. Solari elhivatott, hogy ismét formába hozza a klasszis bekket. Ezzel szemben Isconál csak Jesus Vallejo, Mariano Diaz és a télen igazolt Brahim Diaz játszott kevesebbet, akik közül az első kettő két hónapig sérült volt.
 
Mindezek mellett Solari mindig hangsúlyozta, nincs személyes problémája Iscoval.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények