Simeone igyekszik előre gondolkozni

Joao Félix kezét már szinte elengedte, az utódját keresi.


Az Atlético Madrid ismét egy csatár szerződésén gondolkodik és az egyik opció a Liverpool sztárja, Roberto Firmino. Azonban a nyáron sok helyről fognak érdeklődni iránta, ami megnehezítheti Diego Simeone gondját.

Az Atlético Madridot kapcsolatba hozták a veterán csatár esetleges ingyenes szerződtetésével. abban az esetben, ha Joao Félix továbbáll a 2023/24-es szezon előtt. Diego Simeone készen áll arra, hogy Félix a jelenlegi szezon végén végleges szerződéssel a Chelsea csapatához igazoljon, mivel a Kékeket lenyűgözte a portugál labdarúgó. Ha Félix elhagyja a spanyol fővárost, Simeone azon lesz, hogy az átigazolási piacon megtalálja a lehető legjobb helyettesét, Firmino pedig tapasztalt opció lehet.

A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp elismerte, hogy csalódottan próbálja megtartani a szurkolók kedvencét, Firminót, akinek a szezon végén lejár a szerződése az Anfielden, és a korábbi Hoffenheim-sztár nagyobb szerepet szeretne kapni a csapaton belül.

Ben Jacobs Caught Offside átigazolási rovata szerint azonban nem az Atlético az egyetlen klub, amely érdeklődik Firmino iránt, az MLS-ből és Cristiano Ronaldo Al Nassr együttesétől is várnak ajánlatot.

Borítókép:  Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Videók