Sergio Ramos is megszólalt Messi távozásával kapcsolatban

A Real Madrid csapatkapitánya nem örülne, ha az argentin klasszis elhagyná Spanyolországot.


A Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos nem szeretné, ha Lionel Messi elhagyná az ősi rivális Barcelonát, ugyanakkor a spanyol hátvéd szerint az argentin klasszis kiérdemelte a távozás jogát.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Lionel Messi elhagyja a nyáron a katalán sztárcsapatot, az üggyel kapcsolatban pedig most az ősi rivális játékosa, Sergio Ramos is megszólalt.

"Úgy vélem, kiérdemelte a jogot, hogy a jövőjéről dönthessen, ugyanakkor azt nem tudom, hogy ezt a legmegfelelőbb módon teszi-e vagy sem." – mondta Ramos a spanyol válogatott sajtótájékoztatóján.

A rutinos védő a hosszú évek óta tartó rivalizálás ellenére reméli, hogy az argentin sztár Spanyolországban marad.

"A spanyol futball és a Barcelona érdekében mindannyian azt szeretnénk, ha maradna. Leo jobbá teszi a spanyol bajnokságot, a csapatát, és az El Clásicokat is. Mindig jó érzés a legjobbat legyőzni, ő pedig kétségkívül a világ egyik legjobbja, minden tiszteletet megérdemel bármiféle spekuláció nélkül, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő."

Ramosék rivalizálása 14 éve tart a spanyol futballban, mindketten a La Liga történetének ikonikus játékosai közé emelkedtek az elmúlt bő évtizedben.


(Kép: Alex Caparros/Getty Images)


(Kép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)


(Kép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)


(Kép: TF-Images/Getty Images)


(Kép: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Ön szerint távozni fog Messi? Írja meg véleményét kommentben!

Forrás: sportbible

Kép: Quality Sport Images/Getty Images

Videók