Senki nem hitte, de megtörtént! Messi távozik a Barcelonától

A támadónak június végén lejárt a szerződése a katalánoknál.


A hatszoros aranylabdás argentin Lionel Messi nem marad az FC Barcelona labdarúgója - számolt be róla a katalán klub honlapja csütörtökön.

A támadó 2000 óta játszott a barcelonai együttesben, 2004 óta volt a felnőtt keret tagja, de június végén lejárt a szerződése.

 

"Annak ellenére, hogy a klub és a játékos megegyeztek, és egyértelmű szándékuk volt, hogy ma aláírják az új szerződést, ez végül nem történhetett meg pénzügyi és strukturális akadályok miatt. A kialakult helyzet miatt nem marad Messi az FC Barcelonában. Mindkét fél mélységesen sajnálja, hogy a játékos és a klub kívánságai végül nem teljesültek."

Borítókép: Facebook.com/ Fc Barcelona
Forrás: MTI/ Fcbarcelona.com 

 

Sport365.hu - Tragédia: quad-balesetben életét vesztette Michael Ballack fia

A portugál hírek szerint tragikus hirtelenséggel életét vesztette a Chelsea egykori középpáyásának, Michael Ballacknak a 18 éves fia. A Premier Leagueben szereplő klub bejegyzésében az áll, megdöbbentek és szomorúak voltak, amikor megtudták, hogy Emilio Ballack meghalt egy közúti balesetben, nem messze a család nyaralójától. A tinédzser állítólag csütörtök hajnalban, hajnali 2 óra körül halt meg quad-balesetben.

 

Videók