Ronaldo szívből jövő üzenete a búcsúzó Marcelónak

Sokan osztották meg a sztárral kapcsolatos gondolataikat.


Klasszisok sora küldött üzenetet a Real Madridtól távozó Marcelónak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Marcelo 15 év után elhagyja a Real Madridot. A brazil játékost a Bernabeuban búcsúztatták, ahol a klub elnöke, Florentino Pérez is elköszönt tőle. A közösségi médián keresztül pedig számos egykori és jelenlegi labdarúgó üzent a legendás játékosnak.

Cristiano Ronaldo és Marcelo félelmetes párost alkottak a Real Madrid legsikeresebb éveiben. A portugál most érzelmes üzenetet küldött egykori csapattársának.


„Több, mint egy csapattárs, egy testvér, amit a futball adott nekem. A pályán és azon kívül is, az egyik legnagyobb sztár, akivel öröm volt megosztani az öltözőt. Sok sikert ehhez az új kalandhoz, Marcelo!" – írta Ronaldo.
Nem csak ő üzent azonban a búcsúzó sztárnak.

"Gyerekként érkeztél. Hányszor kiáltottam, hogy Marcelooooo, gyere vissza! Köszönöm, hogy ilyen legenda vagy. Nagy ölelés barátom, és minden jót a jövőben" – írta egy közös képhez Iker Casillas.


A brazíliai honfitársai is elmondták véleményüket, köztük a következő generáció élén állók, valamint más jelenlegi csapattársak.

"Marcelo! Köszönünk mindent! Legenda vagy,a legtöbb címet szerző játékos a világ legjobb klubjában" – írta Vinícius Junior.

"Elmondhatom, hogy minden idők legjobb balhátvédjével játszottam" – tette hozzá Toni Kroos.

 

 Borítókép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Videók