Ronaldo mentőövet dob Alexis Sáncheznek

A brazil világbajnok tárt karokkal várja a chilei támadót.


A brazilok legendája, Ronaldo gyakorlatilag felajánlotta Alexis Sáncheznek, hogy visszatérjen a spanyol élvonalba és újra építse karrierjét.

A Manchester United 2018 januárjában szerezte meg a chilei labdarúgót, ám a dolgok nem éppen úgy alakultak, ahogyan azt sokan várták. Másfél év alatt 45 mérkőzésen kapott csak lehetőséget és csupán 5 gólt szerzett. A gyenge teljesítményének köszönhetően a Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunar Solskjaer nem tartott igényt a szélsőre, ezért az angolok kölcsönadták az olasz Internek, ahol szintén nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A koronavírus-járvány miatti három hónapos kényszerszünet során bokasérüléséből felépülve hét perc jutott neki a Sampdoria 2–1-es legyőzése során.


(Kép: Emilio Andreoli/Getty Images)

Kölcsönszerződése a hónap végén lejár, és ugyan a hírek szerint Solskjaer hajlik rá, hogy újabb esélyt adjon neki, de ha ez mégsem így alakulna, akkor Ronaldo dobhat mentőövet a kegyvesztetté vált játékosnak.

"Alexis Sánchez bárhol játszott ott sikeres volt. Elképesztő képességei vannak. Ha nem jár sikerrel az Internél, akkor az ajtó mindig nyitva fog álnil előtte, a Valladolid tárt karokkal várja őt." – nyilatkozta Ronaldo a Blanco Santandernek egy Zoom-beszélgetés során.

Forrás: sportbible

Borítókép: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Videók