Ronaldo: "Csak akkor buliztunk, ha nyertünk. A gond az volt, hogy mindig nyertünk"

A brazil sztár nem csak a védőket, hanem a testőröket is kicselezte olykor.


Ronaldo Nazario egy meglehetősen tréfás történetet mesélte el Realos korszakából, amikor a klub elnöke, Florentino Pérez egy komplett biztonsági szolgálatot vett fel csak azért, hogy megakadályozza a brazil sztárt a partizástól. A terve nem vált be, ugyanis az őrök is benne voltak a buliban.

A brazil szupersztár 2002-ben igazolt a Királyi Gárdához, és bár rendkívüli tehetség volt, nem csak a pályán szerette kiélni magát. Ronaldo ugyanis rendszeresen bulizott Madridban, Florentino Pérez elnököt ez azonban roppantul bosszantotta.

"Florentino a saját biztonságát lerakta az ajtó elé, és te egyformán alkudoztad volna őket" - kezdte Ronaldo a Marcának adott interjújában.


(Kép: Quality Sport Images/Getty Images)

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a saját testőreit állította rám, hogy ne tudjak elmenni bulizni, de ahogy védőket, úgy általában őket is kicseleztem. De olyan is előfordult, hogy néhányan csatlakoztak hozzánk.”

"Sok legenda kering a bulijaimról, de a valóság sokkal árnyaltabb. Néha talán túl sokat szórakoztam, de nem ez volt a jellemző. Mindig nagyon felelősségteljes voltam, és mindig próbáltam megóvni a testemet. Szóval csak akkor ünnepeltem, amikor nyertünk. A gond csak az volt, hogy mindig nyertünk."


(Kép: Denis Doyle/Getty Images)

Ronaldo korábbi csapattársa, Iván Helguera nem rég részletesen beszámolt a brazil féle bulikról, ahol estenként busszal érkeztek a lányok.

"Beckham, Zidane és Figo nagyon profik voltak" - kezdte a spanyol. "Ronaldo és Roberto Carlos viszont szeretett egy kicsit többet kimozdulni. Azonban biztosan nem minden este. Ha például szombaton játszottunk, és nyertünk, akkor mindannyian elmentünk ünnepelni. Az azonban egyáltalán nem igaz, hogy pénteken vagy szombaton fontos meccsek előtt éjszakáztunk volna."


(Kép: Denis Doyle/Getty Images)

"Emlékszem volt egy születésnapi parti Ronaldo házában, amelyet később eladott Sergio Ramosnak. Egyszer csak azt vettük észre, hogy táncoslányokkal teli buszok érkeznek a házhoz. A feleségemmel voltam és úgy döntöttünk, hogy elmegyünk, akárcsak Figo."


(Kép: Denis Doyle/Getty Images)

"Volt viszont egy másik buli is, amikor megnyertük a bajnokságot. Hatalmas volt. Azon jó sokáig ott voltam."

Forrás: sportbible

Kép: Denis Doyle/Getty Images

Videók