Ronaldo a Real üstökösét nézte ki csapatának

Neymar átigazolásáról és kritizálásáról is beszélt.


Ronaldo Nazario, korábbi Barcelona és Real Madrid játékos, valamint a Real Valladolid elnöke beszélt a Santander bank egy eseményén és Vinicius Junior esetleges leigazolásáról is szót ejtett, de Gareth Bale, Neymar és a Real Madrid szezonja is szóba kerültek.

Neymar Madridban: "Ez a Neymar dolog már évek óta tart. Vannak pletykák, de nem hiszem, hogy bármi történne a Real Madrid részéről. Bárki szívesen látná a csapatában, de nem eladó."
 
Neymar brazil kritikusai? "Túl sokat kritizálnák Neymart? A futballban ez mindig veled van. Engem is kritizáltak, sokszor igazságtalanul is. Nem tudunk mit tenni ezzel. Egy nagyon okos fickónak látom, elképesztő tehetséggel, hatalmas elhivatottsággal, hogy visszatérjen, és kiegyensúlyozottabb legyen. A kritikák nagy része igazságtalan. De szerintem megfordítja a dolgokat."
 
Vinicius: "Remélhetőleg, megszerezhetjük a Valladolidhoz. Viszont nem tudom kifizetni a járandóságát. Ha a Madrid kölcsönadná, nagyon megbecsülnénk. Nagyon tehetséges, mint Rodrygo. Madrid sok fiatal játékossal erősített."
 
A Madrid szezonja: "A Real Madrid rajongói rengeteget követelnek, és mindig nyerni akarnak. De ez nem lehet mindig így. Ezt mondtam akkor is, amikor játékos voltam, nem csinálhatsz belőle drámát."
 
Fotó forrása: Sonia Canada/Getty Images

Videók