RMC Sport: A PSG nyáron elengedi Mbappét

A Real Madrid tárt karokkal várja.


A Kylian Mbappé szappanopera egy héttel az átigazolási időszak vége előtt ismét fordulatot vett, és az egyik legmegbízhatóbb francia forrás szerint, a Paris Saint-Germain hajlandó elengedni a sztárját.

Kylian Mbappé Real Madridba való igazolása a nyári átigazolási időszak vége előtt még mindig lehetséges. Loic Tanzi, a Paris Saint-Germain rendkívül megbízható újságírójának friss információi szerint, fontolgatja a francia játékos eladását a párizsi klub, mivel a játékos nem akar hosszabbítani. A PSG utolsó ajánlata 5+1 opcionális évet tartalmazott egy rendkívül magas fizetéssel. Az ajánlatott Kylian elutasította, aki nem kíván a francia fővárosban maradni.

Az RMC Sport szerint a Real Madrid ennek ellenére még mindig nem jelentkezett a PSG-nél, hogy megkezdjék a tárgyalásokat. A spanyol klub azonban már készíti az ajánlatét. Ha ez megtörténik, megnyílik a lehetőség Mbappé távozására. A francia média szerint "nagyon magas" annak valószínűsége, hogy még idén nyáron a Real Madrid játékosa legyen Mbappé. A PSG a maga részéről már Kylian pótlásán dolgozik, akinek a lehetséges utódja Richarlison lehet, az Everton csapatából.

Sport365.hu - "Ha Mbappé nem hosszabbít, akkor a lelátóra száműzik"

Kylian Mbappé a nyáron szeretne csatlakozni a Real Madridhoz, de ezt a Paris Saint-Germain elnöke nem engedi. Donato di Campli, Marco Verratti egykori ügynöke szerint a francia játékos egyetlen reménye Leonardo lenne. Mbappé szerződése a jövő nyáron lejár, és a francia csatár mindenáron a Real Madrid játékosa akar lenni.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók