Raiola a Real Madrid nevét suttogja ügyfele fülébe

Spanyol hírek szerint a híres játékosügynök már fel is vette a kapcsolatot a Real Madriddal.


Mino Raiola már tárgyalásokba kezdett a Real Madriddal, mivel szeretné ügyfelét, Matthijs de Ligtet a nyáron Madridba vinni.

Az Ajax kapitányaként remekül teljesített a fiatal holland középhátvéd, ezt követően pedig mindenki kíváncsian várta, hogy hol fog kikötni. Végül egy megfelelő ajánlat esetén a Juventus lett a befutó. Ebben a döntésben nagy szerepet játszhatott a 20 éves játékos ügynöke is. De Ligt vállaira hatalmas súly nehezedett az idény során, hiszen Giorgio Chiellini térdsérülése miatt egyből a mélyvízbe kellett őt dobni. Ez egyúttal egy komoly lehetőség is volt számára.


Fotó: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

A Real Madridnak azonban nem mindenki tud nemet mondani. A hírek szerint a spanyolok nagyban keresik már Sergio Ramos utódját, aki pályafutása végéhez közeledik lassan. Ennek kapcsán Raiola be is ajánlotta ügyfelét a Királyi Gárdának.

Hetekkel ezelőtt az olasz-holland üzletember arról beszélt, hogy a nyáron egy nagyszerű játékost szeretne a Real Madridhoz vinni, és akkor el is kezdődtek a találgatások: Paul Pogba? Erling Haaland? A legújabb név pedig, Matthijs de Ligt!

Sport365.hu - Mino Raiola célja, hogy a nyáron Madridba vigye ügyfelét

Fotó: Stefano Guidi/Getty Images "Egy nagyszerű játékost szeretnék a Real Madridba vinni, és ezt már a nyáron megpróbálom megvalósítani. Ez büszkeséggel töltene el engem és a játékost is, hiszen a Real Madrid egy csodálatos klub" - kezdte mondandóját Mino. Fotó: Gareth Copley/Getty Images A francia középpályás nagy kedvence a Real vezetőedzőjének, Zinedine Zidane-nak.

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images

Videók