„Pogba ismét sztár lehet a Real Madridban”

Maga mögött kell hagynia a Manchester Unitedet.


A Liverpool és a Real Madrid korábbi játékosa, Steve McManaman arra buzdítja a Merengues-t, hogy szerződtesse Paul Pogbát.

A Manchester Uniteddel kötött szerződése az idei szezon végén lejár a francia válogatott játékosnak, és egy minőségi játékos érkezhetne a Real Madridba – mondta az angol játékos.

„Könnyű lenne a Real Madridnak szerződtetnie Paul Pogbát. Ingyen érkezhetne, így nem vállalna sok kockázatot. Ha figyelembe vesszük a keret jelenlegi helyzetét, ott van Luka Modric, aki 36 éves, Toni Kroos a harmincas éveiben jár, Casemiro pedig 30 éves lesz februárban. Ezt figyelembe kell venni. Természetesen sok játékos van még a keretben ezen a poszton. De, nem hiszem, hogy nagy baj lenne, ha leigazolnák Pogbát. Elég jó teljesítményt nyújt-e most? Nem, természetesen nem. Lehet, hogy a formája nem elég jó jelenleg a Real Madridhoz, de voltak jobb időszakai régebben a Juventusban vagy a válogatottban. Talán úgy érzi, változásra van szüksége. Rengeteg klub szeretné őt a soraiban tudni, egyáltalán nem lesz probléma megtalálnia új csapatát.”

„Nem tudom, hogy a Manchester United jól használja-e a képességeit, de ha a Realhoz megy, akkor lehet, hogy újra a régi lesz. Ha Mbappé és Haaland előtte játszik, ismét sztár lehet” - zárta McManaman.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók