Piqué: A csúfos vereség után a Real Madrid játékosa bulizni ment

A rivális labdarúgó nevét nem árulta el.


Gerard Pique a minap, Ibai Llanos újságíróval folytatott beszélgetése során azt állította, hogy a Real Madrid játékosa kiment bulizni a rivális történelmi kudarca után, 2-6 a Barça ellen a Bernabéuban 2009. május 2-án.

Az FC Barcelona második számú csapatkapitánya nem akarta elárulni annak a játékosnak a nevét, aki a csapata által ismert súlyos vereség és a madridi szurkolók számára megaláztatás ellenére nem habozott elmenni egy szórakozóhelyre néhány órával a meccs után. Piqué szerezte azon a mérkőzésen a Barcelona hatodik és egyben utolsó gólját.

„Van egy nagyon jó anekdota erről a napról. Ez egy játékost érint. Egy Real Madrid játékos, nem mondok nevet, pár órára a meccsre már bulizott. Volt egy Barca játékos is, aki szintén kiment, és összefutott vele. Ha tudná kiről beszélek, nem lepődne meg.”

A Real Madrid keretében aznap Iker Casillas, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze, Metzelder, Lass, Gago, Robben, Raú, Higuaín, Huntelaar, Van der Vaart és Javi García szerepeltek. Dudek, Drenthe, Faubert és Miguel Torres ültek a kispadon ...

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók