Pénz vagy kihívás? Modric döntött!

A horvát középpályást a szaúdiak csábították.


A horvátokkal 2018-ban világbajnoki ezüst-, 2022-ben bronzéremig jutó középpályás jelenleg a Real Madridot erősíti, azonban – sok futballcsillaghoz hasonlóan – anyagilag igencsak vonzó ajánlatot kapott az arab világból.

Modric kapcsán nemrég felmerült, hogy az elbukott NL-döntő után bejelenti visszavonulását a válogatottól, de immáron arról szólnak a hírek, hogy a 2024-es kontinenstornáig nem szeretne búcsút inteni a nemzeti csapatnak, akikkel trófeát akar nyerni.

Ahhoz pedig, hogy a horvátokkal is a csúcsra érhessen, jó formában kell tartania magát, amire a spanyol bajnokságnál és a Bajnokok Ligájánál nagyságrendekkel gyengébb színvonalú szaúdi sorozatokban egészen más esélye lenne.

A horvát klasszis 2024 nyaráig szóló szerződéssel rendelkezik a madridiaknál, ahol nagy harc várható a csapatba kerülésért. Bellingham érkezésével és Ceballos maradásával ugyanis hét középpályás közül válogathat majd Carlo Ancelotti. De Modricot ez sem tántorítja el, sajtóhírek szerint a vezetőedző átszabja a játékrendszert, négy középpályást szerepeltet majd, amivel neki is több idő juthat a gyepen.


Persze a szaúdi folytatás sincs kizárva, de leghamarabb a 2024-es Eb után – teszik hozzá madridi lapok.

Borítókép: Alexandra Fechete/DeFodi Images via Getty Images

Videók