Öt jobbhátvéd a Barcelona radarján

Xavi tovább erősítené a keretet.


A 21 éves Jeremie Frimpong, a 24 éves Aaron Wan-Bissaka, a szintén 24 éves Juan Foyth, a 23 éves Diogo Dalot vagy a 30 éves Thomas Meunier lesz a befutó a Barcelona jobbhátvéd posztjára, amit a spanyol klub szeretne megerősíteni.

César Azpilicueta állt a kívánságlista élén, de nemrég meghosszabbította szerződését a Chelsea-vel. A Barcelona balhátvéd posztra hamarosan szerződteti Marcos Alonsót, aki megint csak a Chelsea együttesétől érkezhet. Xavi Hernández azonban úgy érzi, még egy jobbhátvédre szükségük lesz.

A Barcelonára jó rálátással rendelkező Gerard Romero arról számolt be, hogy a sportvezetés öt jelöltre szűkítette a lehetséges érkezők listáját. Jeremie Frimpongról, Aaron Wan-Bissakáról, Juan Foythról, Diogo Dalotról és Thomas Meunierről van szó. A játékosok a Bayer Leverkusenhez, a Manchester Unitedhez, a Villarrealhoz és a Borussia Dortmundhoz tartoznak.

Xavi, a Barcelona edzője a hétvégi bajnoki rajt után úgy fogalmazott, hogy a csapat még jobban meg kell erősíteni. A spanyol óriás már szerződtette Robert Lewandowskit, Raphinhát, Andreas Christensent, Franck Kessiét és Jules Koundét.

Borítókép és fotók: Urbanandsport/NurPhoto a Getty Images

Videók