Oscar Mingueza Ronald Koemanról: Az öltözőben változásra volt szükség

Biztos benne, hogy Xavival jól fognak járni.


A Barcelona védője, Oscar Mingueza beszélt arról, hogy nagy szükség volt a klub keretein belüli változásra. Mingueza Ronald Koeman irányítása alatt debütált az első csapatban, de a dolgok elfajultak, és a gyenge eredmények miatt az elnöknek, Joan Laportának cselekednie kellett.

Koemant a Rayo Vallecano elleni 1-0-s vereség után menesztették, helyére a legendás egykor középpályást, Xavit választották. Van tennivalója, a Barcelona ezen a hétvégén az Espanyollal játszik, de a klub már most kapott egy új lendületet.

„Az öltözőben változásra volt szükség. Nem olyan volt a légkör, amelyre szükségünk volt. Az emberek nem voltak boldogok. És ha nem érzed magad jól, a dolgok sem mennek jól. Biztos vagyok benne, hogy Xavival nagyon jól fogunk járni. Az emberek elhiszik, amit mond, és ez nagyon fontos. A legmagasabb intenzitással és nyomással edzünk. Most már világos elképzeléseink vannak, és azon dolgozunk, hogy elérjük céljainkat. Az Espanyol elleni rangadó egy olyan meccs, amely segíthet megváltoztatni a dinamikát, fordulópont lehet számunkra. Meg kell mutatnunk, hogy címekért harcolunk, és nem vagyunk sebezhetőek.”

Forrás: football-espana.net
Borítókép: Twitter

Videók