Óriási visszatérő a Real Madrid csapatában

Sima Real Madrid győzelem a Valencia ellen.


Már az ötödik percben megszerezhette volna a vezetést a Real Madrid Varane fejesét követően, azonban a kapus remekül hárított. A Királyi Gárda középpályája remekül dominált, ezt kihasználva bátran próbálkoztak már távolabbról is.

A 17. percben egy elképesztő helyzetfelismerést követően Toni Kross végezte el gyorsan a szögletet, nem is akárhogyan, hiszen egyből a kapubacsavarta azt. Zidane együttese megérdemelten szerezte meg a vezetést.

Real Madrid [1]-0 Valencia - Kroos

r/soccer: The football subreddit. News, results and discussion about the beautiful game.

Az első komolyabb helyzet a Valencia előtt a 29. percben adódott, de Gameiro nem tudta kihasználni a Real Madrid védelmének bizonytalanságát és fölétte lőtte a labdát.

A 39. percben Modric lövését még a blokkolták, azonban Isco a kipattanót remekül jutatta a hálóba, amivel már kétgólos előnyre tettek szert.

A 42. percben Isco fejese majdnem a hálóba akadt, majd Jovic előtt aóddott óriási ziccer, amit nem tudott gólra váltani végül.

A második félidő kellően visszafogottan indult, mondhatni kicsit elment a Valencia kedve a második gólt követően. Akadtak helyzetecskék úgymond, de igazán komoly lehetőség nem adódott egyik oldalon sem.

Isoc zseniális szólóját követően fölé lőtte a labdát, ezt követően Modric visszapasszából Valverde próbálkozott, aki az oldalhálót találta el.

A 65. percben Jovic passzát követően Modric tekert zseniálisan jobbkülsővel a kapuba. Az állás ezzel már 3-0.

A 75. percben Maxi Gómez eresztett meg egy távoli lövést, de az is középre tartott, így könnyedén védte azt Courtois.

Hatalmas meglepetésre Mariano Díaz is pályára lépett a Real Madridban. A kegyvesztett támadó az idén előszörr kapott lehetőséget Zidane-tól. A 88. percben Casemiro megkapta a szokásos sárga lapját.

A Valencia megkapta a lehetőséget a szépítésre, miután a videóbíró kiszúrta Sergio Ramos kezezését. A büntetőt Parejo értékesítette, de ez csak egy szépségtapasz volt.

Sport365.hu - Szögletből szerzett gólt Kroos - Videó

Már az ötödik percben megszerezhette volna a vezetést a Real Madrid Varane fejesét követően, azonban a kapus remekül hárított. A Királyi Gárda középpályája remekül dominált, ezt kihasználva bátran próbálkoztak már távolabbról is. A 17. percben egy elképesztő helyzetfelismerést követően Toni Kross végezte el gyorsan a szögletet, nem is akárhogyan, hiszen egyből a kapubacsavarta azt.

Borítókép: Twitter/LaLiga

Videók