Ők hatan lehet, hogy vasárnap búcsúztak a Barcelona táborától?

6 olyan játékosa is volt a Barcelona labdarúgócsapatának, akik számára könnyen lehet, hogy a Rayo Vallecano ellen 3-0-ra megnyert összecsapás jelentette a hazai búcsút gránátvörös-kékben! - TOP5: Ez volt a harmadik legolvasottabb cikk a héten a Sport365-ön.


A Mundo Deportivo jelentései alapján előfordulhat, hogy hat játékos számára is a 3-0-ra megnyert Rayo Vallecano elleni vasárnapi bajnoki volt az utolsó olyan pillanat, amikor a hazai közönség előtt szerepelhettek.

A hatak listája pedig a következő: Marcos Alonso, Vitor Roque, João Félix, João Cancelo, Ronald Araújo és Raphinha.

Természetesen csak Alonso távozása biztos, hiszen az ő szerződését nem hosszabbítják meg, mellette még a kölcsönben a katalánoknál játszó két Joao, Félix és Cancelo jövője igazán bizonytalan, lévén hallani olyan híreket, hogy vissza kell térniük kenyéradójukhoz – az Atlético Madrid és a Manchester City csapataihoz.

Roque távozásának lehetőségéről korábban már írtunk ,ahogy Araujo és Raphinha búcsújáról is volt már szó oldalunkon, igaz, leginkább híresztelés szintjén – konkrétum kevés van ezen ügyekben. De ha mégis távoznának, legalább győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől.
 

(Fotó: Facebook/FC Barcelona)

Videók