Neymar miatt repült a vizes palack! Provokálta a szurkolókat?

A Valencia 1500 eurós büntetést kapott a Spanyol Labdarúgó-szövetségtől, miután szurkolói vizes palackkal, öngyújtókkal dobálták meg az FC Barcelona játékosait a hétvégi rangadón.


 

A fegyelmi biztosság a pénzbüntetés mellett figyelmeztette a Valenciát, ha a jövőben is hasonló incidens történik, akkor a pénzbüntetés mellé zártkapus mérkőzés is párosulhat.
 
Nemrég előkerült az a szurkoló is, aki a vizes palackot hajította a Barca játékosaihoz. A 17 éves drukker megbántatta tettét, ugyanakkor elmondta, hogy azért „szállt el az agya” mert Neymar a győztes gól után provokálta a Valencia szurkolókat. 
 
„Én vagyok a szurkoló, aki bedobta a pályára a vizes palackot. Abban a pillanatban, hogy a flakon elhagyta a kezemet, egyből átéreztem a hibámnak a súlyát. Nagyon megbántam, amit tettem. Amikor a játékvezető megítélte a Barcelonának a tizenegyest, tehetetlennek és idegesnek éreztem magamat. Miután Messi értékesítette a büntetőt, előttünk ünnepelt, és láttam, ahogy Neymar sértegeti, illetve provokálja a drukkereinket. Ekkor megpillantottam a földön egy vizes palackot, felkaptam és eldobtam. A palack gyakorlatilag üres volt, de öt barcelonai játékos is azt színlelte, hogy eltaláltam. Elnézést kérek a Barcelonától, valamint szeretett klubomtól is, amelynek életem utolsó napjáig szurkolni fogok” – áll a fiatal szurkoló közleményében, amit az egyik valenciai rádióban olvastak fel. 
 
 

 

 

via GIPHY

Videók