Neymar leigazolásáról nyilatkozott a Barca alelnöke

A brazil szándékát megerősítette.


A Barcelona alelnöke, Jordi Cardoner cáfolta a híreszteléseket, miszerint a katalán klub leigazolja a nyáron Neymart, azt viszont elismerte, a brazil vissza szeretne térni a Barcához, írja a Marca. Cardoner kijelentette sok olyan dolog volt, ami nem tetszett az egyesület elöljáróinak a sztár távozása kapcsán, és még sok dolgot tisztázni kellene, de nincs napirenden a visszaszerzése.
 
– Tovább kell lépni. Az emberek azt mondják, leigazoltuk Neymart, de mi senkit nem szerződtettünk. Ő is, mint sok más a Barcelonában akar játszani. Nem lep meg, hogy vissza akar térni. Már korábban is történt ilyen.
 
Antoine Griezmann neve is felmerült a beszélgetés során, de róla nem sokat árult el Cardoner.
 
– Megértem a játékosokat, akiknek célja a Barcelonához jönni, ahol mindenidők legjobbja játszik – mondta. – Minden játékosban meg lehet a szándék, hogy ide jöjj9n futballozni, de ki kell egyensúlyoznunk a büdzsénket.
 
Végül Matthijs de Ligtről is szót ejtett, aki a Sky Italia szerint megegyezett a Juventussal, de gyakorlatilag úgy fogalmazott, hogy a katalánok nem is tettek semmiféle lépést a hollandért.
 
– Nem lehetünk olyan miatt csalódottak, amivel nem foglalkoztunk vagy nem dolgoztunk rajta – állította. – Nem fogunk konkrét ügyletekről beszélni.
 
Fotó: Ira L. Black/Corbis via Getty Images

Videók