Neymar: Haza akarok térni!

Egyértelműen hibás lépésnek érzi a Párizsba szerződését.


"Nem akarok többé itt játszani. Haza akarok térni; sosem kellett volna eljönnöm", hozta címlapján a spanyol Mundo Deportivo. A 27 éves brazil üzent a PSG elnökének, Nasser Al Khelaifinek, hogy tegye lehetővé visszatérését a Barcelonához, míg más médiumok, mint a GOL, arról írnak, hogy Neymar máris házat keres magának Katalóniában. 
 
Vasárnap a France Football hozott le egy interjút a PSG elnökével, melyben arról beszélt, nyitva az ajtó bármelyik sztárnak, aki boldogtalan Párizsban, akik közül egy természetesen Neymar. Ezek a szavak annak fényében is érdekesek, hogy Rabiot inkább egy évig jegelték, minthogy múlt nyáron eladták volna, amikor a játékos távozni akart. A Globoesporte ezek után rögtön a számokról kezdett el beszélni. Úgy gondolják, 100 millió Dembélé, Rakitic és Umtiti kell az üzlet nyélbeütéséhez. 
 
Ezen a héten a katalán csapat szóvivője, Josep Vives erősítette meg, a Barca nem zárkózik el Neymar visszaszerzésétől. Mitöbb, az El Mundo szerint még Griezmannt is bedobnák az üzletbe, a ténytől függetlenül, hogy a francia már valószínűleg megegyezett a katalán egyesülettel.
 
Fotó forrása: Buda Mendes/Getty Images

Videók