Neymar apja elmagyarázza, miért utasították vissza a Real Madridot

A fia akkor még csak 14 éves volt.


Neymar Junior nemrég adott ki egy új Netflix dokumentumfilmet életéről és karrierjéről, The Perfect Chaos címmel. A producere az Uninterrupted, a LeBron James tulajdonában lévő produkciós cég.

A brazil szupersztár, aki jelenleg a Paris Saint-Germain, de korábban a Barcelona játékosa volt, számos lenyűgöző apróságot árul el magáról a minisorozat során, beleértve azt az időt is, amikor tinédzserként a Real Madridnál volt próbajátékon. Neymar lenyűgözte az edzőket Madridban, de úgy döntött, visszatér a Santoshoz. Később természetesen csatlakozott a Barcelonához, és nagy sikert aratott.

„Ez volt az első kirándulásom Európában. Nem értettem semmit, az ételek is más volt. Nem szoktam avokádót enni az ételemhez, de ott mindenhez azt tettek. Számomra az avokádó gyümölcs.”

Neymar döntése, hogy elutasítja Madridot, a szenzációs hír volt a brazil médiában.

„Láttam egy lehetőséget, ami a családom hasznára válhat. És a fiam által ez volt az első millió, amit a családom keresett. Neymar ekkor csak 14 éves volt.” – mondta Neymar apja.

Neymar 2009-ben, 17 évesen betört a Santos első csapatába. Háromszor megnyerte a Campeonato Paulistát, valamint a Copa Libertadorest, mielőtt 2013-ban csatlakozott a Barcelonához. Katalóniában 2015-ben két La Liga-címet és Bajnokok Ligáját nyert. A valaha volt egyik leghalálosabb támadósorához, Lionel Messihez és Luis Suárez tartozott, mielőtt 2017 nyarán elhagyta a Barcelonát a PSG kedvéért.

Forrás: football-espana.net
Borítókép és képek: Neymoleque/Twitter

Videók