„Nevet akartál szerezni magadnak, és közben elfelejtettél ember maradni”

Antoine Griezmann visszamerészkedett a Wanda Metropolitano Stadionba vasárnap. A stadion azonban nem a Barcelona győzelmétől volt hangos, sokkal inkább a szurkolók ellenszenvétől.


A Barcelona az argentin Lionel Messi 86. percben szerzett góljával tudta megnyerni a rangadót, Antoine Griezmann öröme azonban nem lehetett felhőtlen.

Eljött a nagy visszatérés ideje Antoine Griezmann számára, aki egykori csapata otthonában most először lépett pályára, nyári klubváltása óta. A mérkőzés folyamán eleredt az eső, de legnagyobb hidegzuhany mégis a francia játékost érte. Öt évig bálványozták az Atlético szurkolói, most azonban már a bemelegítés során kifejezték, hogy nem fognak örülni a pályára lépésének.

Az első, amit skandáltak a szurkolók:

„Griezmann te egy áruló vagy!”
 


Az öltözőben sem nyugodhatott meg a francia válogatott labdarúgó, amint bemondták a nevét, hogy kezdőként lép pályára, füttyszó vette kezdetét. Ez minden egyes labdaérintésénél megismétlődött. A második félidőben még jobban bekeményítettek a szurkolók, s kifejtették a nyers véleményüket:

„Nevet akartál szerezni magadnak, és közben elfelejtettél ember maradni”


Clemente Villaverde, az Atlético Madrid szóvivője a mérkőzés után felszólalt ezzel kapcsolatban.

„Az Atlético ellenzi az erőszakot, és a helytelen hozzáállást a játékosokhoz. A közönség normális hozzáállást mutatott, azon a határon belül, amelyek ilyenkor adottak” – mondta a szóvivő.

Forrás: Marca.com

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

 

 

Videók