Nem Zidane a hibás

A Real Madrid edzőjét a csapat korábbi klasszisa vette védelmébe.


A Real Madrid öregfiúk két Bajnokok Ligája-győztes játékosa, Francisco Pavón és José Emillo Amavisca bíznak szeretett csapatukban a Paris Saint-Germain elleni BL-nyolcaddöntő előtt.
 
„Borzasztóan nehéz helyzetben van a Real Madrid. A spanyol bajnokság elúszott, mindent egy lapra kell feltenni a Bajnokok Ligájában. Ez a mélyrepülés nem Zidane-ról szól. Akár nyer, akár veszít, a Real Madrid mindig reflektorfényben van, csak a trófeák számítanak. Ha ezek hiányoznak, máris támadják az edzőt” – mondta Francisco Pavón, aki 2002-ben BL-trófeát nyert a királyiakkal.
 
Az 1998-ban Bajnokok Ligája-győztes José Emillo Amavisca az együttes tartását emelte ki: „Kritikus pillanatban kiütéses győzelmet aratott a Real a Valencia otthonában, ez pedig mindenféleképpen arról árulkodik, hogy van tartása a csapatnak. A királyi gárdától minden esetben a maximumot várják el, a legmagasabb fokozatban kell robognia. Ha egyszer megbotlik a csapat, máris krízist emleget a futballvilág, de úgy érzem, vége a nehézségeknek és Zidane-ék képesek kiejteni a párizsiakat a BL-ből.”
 

Fogadási csalásért csukhatják le az MU középpályását " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Véget érhet a spanyol labdarúgás egyik legrégebb óta húzódó fogadási csalási ügye, perújrafelvételt kértek ugyanis egy 2011-es La Liga-meccs végeredményének befolyásolásával kapcsolatban - írja a Nemzeti Sport. A 2010-2011-es szezon záró fordulójában a Levante a Real Zaragozát fogadta, utóbbinak nyernie kellett a kiesés elkerülése érdekében.

Videók