Nem tett jót Ödegaard önbizalmának, hogy Zidane edzette

Őszintén vallott a norvég.


Amikor a Real Madrid nagy reményekkel leigazolta Martin Ödegaardot, egyik első trénere Zinedine Zidane volt, akinek a jelenléte nem volt mindig jó hatással a játékos önbizalmára. 

 
A norvég, aki jelenleg a Vitesseben szerepel kölcsönben, beszélt eddigi karrierjéről és Real Madrid Castillánál töltött idejéről.
 
- Az, hogy Zidane volt az edzőm, egy nagyon jó dolog volt, de nem tett jót az önbizalmamnak, - ismerte be egy interjú során Ödegaard. – Micsoda technikája volt. Sok csapathoz mehettem volna, de a Real Madrid egy álom volt. Ők a legnagyobb klub a világon, és a legjobb lehetőség számomra. Edzhettem a felnőttekkel, és játszottam a Castillánál Zidane alatt. A legnagyobb sztárokkal focizhattam, és nagy lépést tettem a Stromsgodsettől Sergio Ramos és Cristiano Ronaldo felé.
 
A spanyol fővárosba költözés ilyen fiatalon óriási döntés volt a játékosnak, és elmondta milyen személyes áldozatokkal járt, hogy meghozza.
 
- Amikor 16 voltam, apámmal mentem Madridba, ő volt a sofőröm, de az anyám Norvégiában maradt a két húgommal, - mesélte. – A családunk évekre szétbomlott, ez egy áldozat volt. A szüleim nem akarták, hogy egyedül utazzam, hiszen még tinédzser voltam, de amikor hozzászoktam, apa hazatért.

Videók