"Nem térnék vissza a Barcához, de ha a Real Madrid hív..."

Mindig nagyon nehéz visszautasítani a Real Madridot, még akkor is, ha az ember a Barcelonában játszott. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Ritkán fordul elő, hogy egy játékos a Barcelonából a Real Madridba igazoljon, de kevesen utasítanák vissza, ha kapnának egy ilyen lehetőséget. Gerard Deulofeu, a La Masia egykori sztárja, aki Jesé Rodriguezzel egy generáció tagja, most megerősítette ezt az elméletet.

A Marca című napilapnak adott interjúban a Serie A-ban szereplő Udinese csapatánál játszó Deulofeu beszélt az új olasz életéről, jelenlegi helyzetéről és arról, hogy szeretne részt venni a katari világbajnokságon, különösen azért, mert Luis Enrique, a jelenlegi edző az, aki 2011-ben lehetőséget adott neki a Barcelonában, amikor még csak 16 éves volt.

A 28 éves Deulofeu elmondta, hogy nem bánná, ha visszatérne Spanyolországba, egy olyan országba, ahol nem tudott korábban boldogulni. A Barcelonába való visszatérés azonban nem opció, a Marca kérdésére pedig mindenkit meglepett a válasza.

„Szeretnék-e visszatérni Barcelonába? Nem. Korábban már mondtam nemet nekik. És ha a Real Madrid hív? Mérlegelném (nevet). Hogyan mondhatnál nemet a Real Madrid hívására. Ez egy nagyon jó lehetőség lenne” – válaszolta a spanyol támadó, aki 2014-ben azt mondta, hogy inkább a Stoke Cityben játszana, mint a Real Madridban.

Elmondása szerint Sergio Ramos a legkeményebb védő, akivel pályafutása során találkozott, és hogy Karim Benzema az idei Aranylabda legnagyobb esélyese. Majd ismét kitért a válogatottra.

„A válogatottba a legjobbakat hívják be. Ez az egyik oka annak, hogy focizom. Ugyanakkor realista vagyok, és tudom, hogy már régen nem hívtak be. Nem adom fel a reményt, de tudom, hogy nagy a verseny.”

Borítókép és fotók: Marcio Rodrigo Machado/Power Sport Images/Getty Images

Videók