Nehéz időszak előtt állhat a Real sztárkapusa

Még csak most kezdődhetnek az igazi megpróbáltatások.


Amikor a Real Madrid megszerezte Thibaut Courtois aláírását, és ez mindössze 35 millió eurójába került az egyesületnek, akkor a nyár egyik legjobb igazolásaként aposztrofálták. Ilyen minőségű játékos, ilyen alacsony összegért való megszerzése, egy jó vb-vel a háta mögött, rengeteg dicséretet generált Florentino Pérezéknek.
 
26 évesen hét évnyi elit focival a háta mögött, az egyik legjobb hálóőr a világon, és még mindig fejlődhet. De első pár hónapja így sem alakult jól Madridban, de legalábbis nem úgy, ahogy arra számítottak. Egy olyan csapatnál újfiúnak lenni, ahol már olyan régen együtt van a mag, sosem egyszerű.
 
A gyenge eredmények most hozzáadódtak a személyes életével kapcsolatos kérdésekhez. Ezért a Real Madrid vezetői, a MARCA értesülései szerint, leültek Courtois-val, és megkérték, hogy inkább a legjobb formájának újra megtalálásán igyekezzen, ahelyett hogy címlapokra kerül más okok miatt.
 
A másik faktor, ami nehezítheti Courtois életét, hogy a legújabb edzőt Zinedine Zidane-t is meg kell győznie. A francia edző már nem egyszer beszélt arról, milyen nagyra tartja Keylor Navast, és emiatt a belga ismét a padon találhatja magát. 
 
Fotó forrása: Quality Sport Images/Getty Images

Videók