Modric: „Játszani akarok, nem nyaralni!"

A horvát játékost egy sajtótájékoztatón kérdezték erről az új valóságról.


Luka Modric ebben a szezonban rendre kimaradt a kezdőből a Real Madridnál. A veterán középpályás eddig mindössze 391 percet játszhatott a csapat idei kilenc mérkőzésén, a horvát játékos pedig a következőket mondta ezzel kapcsolatban:

"Ó, nos, ez egy új helyzet számomra, hogy nem játszhatok annyit, mint korábban, és nem is annyit, amennyit szeretnék. Tudod, én mindig játszani akarok, és nem szeretnék szünetet tartani, nem nyaralni akarok, hanem játszani, mert akkor érzem magam a legjobban, és így tudok a leginkább felkészülni a meccsekre. Egyszerűen így áll most a helyzet, és ennek lehetnek előnyei a jövőre nézve, majd meglátjuk, de játszani szeretnék, és ha kell akkor 3 naponta pályára lépek, mert fizikailag jól érzem magam.”


„Nyilván más lenne a helyzet, ha nem érezném jól magam, de jelenleg fizikailag és mentálisan is jól érzem magam, így játszani akarok. Minden, ami körülöttem történik, az egy normális folyamat, úgyhogy egyszerűen így fogom fel, mentálisan fel kell készülnöm erre a helyzetre, meg kell barátkoznom vele, és tovább kell lépnem"-
zárta gondolatait a Real Madrid középpályása.

A horvát összesen négy mérkőzésen kezdett, ötön pedig csereként lépett pályára. Emellett két alkalommal a kispadon maradt és be sem állították a mérkőzésen. A 38 éves játékos ebben a szezonban eddig egyetlen góllal sem járult hozzá a csapata sikeréhez.

Boritókép: Angel Martinez/Getty Images
 

 

Videók