„Mindig jóban leszünk, akár a Barcelonába igazol, akár máshova”

Egyre biztosabb a spanyol középpályás távozása.


Az Atlético Madrid edzője, Diego Simeone elismeri, hogy Saúl Níguez távozhat a klubtól, miután rengeteg érdeklődő van iránta.

A 26 éves spanyol középpályás, Saúl Níguez már szóba került a Barcelona, Liverpool és a Manchester United háza táján is. Az előző szezonban visszább esett a klub ranglétráján, már nem számított olyan fontosnak, ez lehet a távozása mögött. Legalábbis Simeone ezt sugallja.

„Az elmúlt szezonban Saúl beszélt a klubbal, velünk az igényeiről és arról, hogy olyan pozíciót szeretne betölteni, ahol fontosnak érzi magát. Szerintem Saúl úgy lett ez a Saúl. hogy mindenhol játszott, emiatt lehet, hogy kevesebb elismerést kap. Nagyon fontos az Atlético számára, mert hátvédként, jobbhátvédként és középpályásként is játszhat. Számos lehetőséget ad arra, hogy számíthassunk rá. Nem tudjuk nem észrevenni azt, amiről pletykálnak és beszélnek. Ha távozni szeretne, megköszönünk mindent és sok sikert kívánunk neki. Továbbra is jóban maradunk, ez mindig így lesz, akár a Barcelonába igazol, akár nem.”

Sport365.hu - Játékoscsere a Barcelona és az Atlético Madrid között?

Úgy hírlik, Antoine Griezmann távozik a Barcelonától. A hírek szerint a klub el akarja cserélni az egykori klubja, az Atlético Madrid középpályásával, Saúl Niguezzel. Az a tény, hogy a 30 éves Antoine Griezmann a hírek szerint egyre közelebb a távozáshoz a Barcelonától, nem újkeletű, korábban is előfordult már.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: youtube.com

Videók