Messi és Dembélé játéka is kérdéses Clasicó előtt

Ez komoly fejfájást okozhat Valverdének.


Ernesto Valverdének, a Barcelona edzőjének két nagy problémával kell szembenéznie. Alapvetően azzal, hogy a Real Madridot kapták a Király Kupában. Eddig Valverde másodlagos, vagy inkább harmadlagos sorozatként kezelte a kupát, olyan mérkőzésekként, amin pihentetheti a játékosait.
 
Azonban a dupla klasszikussal a látóhatáron minden visszájára fordul. A szokásos fejfájás felerősödik. Szerdán egy feltüzelt Real Madrid érkezik a Camp Nouba, az eddigi legjobb formájában a szezonban.
Lionel Messi vádli sérülést szedett össze a szombati bajnokin a Valencia ellen. Ellátták, és folytatni tudta a játékot, de intenzitás nélkül. 
 
- Rendben van, de meg kell várnunk, mit mondanak a tesztek. Reméljük, rendbe jön, mint a többiek, - mondta Valverde. Minden azt mutatja, hogy nincs nagy probléma, de valószínűleg nem lesz 100 százalékos a Clasicon. Az állapota ismeretlen, és még több fejfájást okoz Valverdének. Erőltesse Leo játékát még úgy is, hogy többször elmondta, a liga prioritást élvez? 
 
Ousmane Dembélé helyzete a másik nagy kérdés. Az előre jelzés szerint 15 napra esett ki, miután kificamodott a bokája, de még mindig nem 100 százszázalékos ő sem. Valverdének döntenie kell ,hogy egyáltalán nevezi-e a franciát, aki még nem is edzett a csapattal. Ha hétfőn már tréningezik, talán annak a jele lehet, hogy készen áll. 
 
- Reméljük visszatér a héten, de még nem tudom, hogy szerdán, vagy vasárnap történik ez meg, - mondta a francia kapcsán Valverde.

Videók