Meglepetés! Anglia helyett Olaszországba mehet a Real sztárja

Korábbi csapata, valamint a nagybevásárlást tartó Milan és a Napoli is bejelentkezett érte.


Egybehangzó spanyol és olasz lapértesülések szerint szinte biztosan távozik a Real Madridtól Mateo Kovacic. A horvát középpályás tavaly sem számított alapembernek Zinedine Zidane-nál, Daniel Ceballos érkezésével pedig még kevesebb játékpercre számíthat.

 

Még át sem adták az 52 milliós stadiont, máris át kell építeni " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Romániában minden létesítmény építésekor bohócot csinálnak magukból, most még a tévéseket is eldugták. Nem csak Magyarországon, Romániában is épít stadionokat a kormány, habár eddig csak a gondok voltak velük. A Bukarestben elkészült National Arena gyepszőnyege már az első meccsen megbukott, 20 perc után úgy nézett mint egy krumpliföld, majd a katasztrófavédelmi egységek nem adtak engedélyt a működésére.

 

A Real Madrid már visszautasította a Tottenham Hottspur 25 millió eurós ajánlatát, hiszen ők tízzel többet fizettek érte, és lehet, hogy vissza is kapják ezt az összeget. A Serie A-ból ugyanis a nagybevásárlást tartó AC Milan, korábbi csapata az Internazionale és a Napoli is bejelentkezett érte. Szóval, az biztos, hogy lesznek még itt meglepetések.

Videók