Mégis marad a Real kapusa

Nem csak rajta múlott.


Keylor Navas ideje a Real Madridnál még nem járt le. A kapus marad a spanyol fővárosban, mivel az utolsó pillanatban meglepetésre a PSG és Manchester United is kihátrált az üzletből, mivel nem keresnek már hálóőrt.
 
A Real Madrid szabadkezet adott Navasnak, hogy egyezkedhessen csapatokkal, de a feltételei miatt sok csapat inkább más után nézett, ráadásul a madridiaknak sem egészen tetszettek ezek. Ugyanis ingyen akart távozni, valamint fizetését 5 millióról 7-re növelni.
 
A Real Madrid kijelentette ingyen sehova nem mehet, és a fizetés kiegészítést sem állják, ha ez így történne. A Benfica csak 3 milliót tudott csak ajánlani, és a United, a másik érdeklődő, elvesztette érdeklődését, mikor kiderült, De Gea marad. Más top klubok pedig nem kerestek kapust.
 
A Madrid nem volt boldog, mikor megtudta, hogy a háromszoros BL-győztes hálóőr menni akar, és meg vannak róla győződve, fontos szerepe lehet a következő szezonban is. Így maradt két világklasszis kapusuk rengeteg meccsel a naptárban Zidane új projektjében.
 
Fotó forrása: TF-Images/Getty Images
 

Videók