Megható szavakkal búcsúznak csapattársai az Atlético ikonjától

Nyolc évet húzott le a csapatban.


Juanfrant megható üzenetekkel búcsúztatják az Atlético Madridtól jelenlegi és korábbi csapattársai, mivel nyolc év hűséges szolgálat után búcsút int a Matracosoknak.A jobb-bekk, aki hét trófeát nyert a csapattal, és 335 meccsen szerepelt színeikben, csütörtökön a búcsúztató ünnepségen kapta a szép szavakat.

– Csodálatos csapattárs voltál, rengeteget tanultam tőled, – kezdte Jose Gimenez. – Olyan szeretnék lenni, mint te. Szívből köszönök mindent. Csodálatos ember vagy.
 
– Köszönöm a pillanatokat, melyeket megoszthattunk. Te mindent beleadtál, - mondta már Mario Suarez. – Öröm volt veled játszani. 
 
Bajnokként a pályán, te mindig példa voltál, – tette hozzá Stefan Savic. – Köszönöm a támogatásod; Példakép vagy számomra, és másokéra is. Szomorúak vagyunk, hogy egy olyan ember, mint te távozik. Öröm, és megtisztelő volt veled játszani. Furcsa lesz nem látni téged az öltözőben
.
– Gratulálok a karrieredhez, és a szeretetedhez a klub iránt, – üzente David Villa Japánból. – Különleges ember vagy sokak számára. Megtisztelő, hogy eltölthettem egy évet veled. Kiérdemelted ezt az üzenetet. Szeretlek. Élvezd a napod. 

Újabb ikon hagyja ott az Atlético Madridot

Darabjaira hullni látszik a csapat.

– Szeretlek, – folytatta már Fernando Torres. – Nem volt könnyű elkezdeni, de beleírtad magad a klub történelmébe a munkáddal. Már mindenki a szívébe zárt. Büszke vagyok, hogy a barátod lehetek.Remélem a csapat tudja, hogyan töltse be az űrt, amit magad mögött hagysz.
 
– Legenda vagy, egy játékos, aki mindenét odaadta, – szólt hozzá Filipe Luis. – Példakép vagy, próbáltalak lemásolni. A saját történelmed írtad a klubnál. Te voltál a jobb hátvéd a klub történelmének legjobb csapatában. Óriási megtiszteltetés volt veled játszani. A legjobb hagyaték, amit magad mögött hagyhatsz. 
 
– Gratulálok az örökséghez, melyet magad után hagysz, – jelentette ki Radamel Falcao. – Hatalmas öröm volt veled megosztani az öltözőt. Tanultam az értékeidből. Mindig magad elé helyezted a csapatot. Ez olyas valami, amit soha nem felejtek. Sok sikert kívánok. 
 
– Köszönök minden évet, amit együtt töltöttünk, – mondta Jan Oblak. – Mindent megtettél itt. Minden Atlético rajongó nagyon hálás neked. Nagyon fogsz hiányozni a pályán és az öltözőben. A legjobbakat kívánom a labdarúgásban, és az életben.
 

Videók