Megfelelő ajánlat esetén elgondolkodna a váltáson a Real klasszisa

Egyszer sem kérte még a távozását a walesi klasszis, azonban ügynöke szerint nem teljesen elégedett a jelenlegi helyzetével játékosa.


Gareth Bale még sosem kérte, hogy távozhasson, viszont nincs megelégedve továbbra sem a kialakult státuszával.

A támadó elkötelezettsége a klub felé akkor kérdőjeleződött meg, amikor a novemberi utolsó Európa-bajnoki selejtező után - ezen a magyarokat győzték le a szigetországiak 2-0-ra - csapattársai társaságában olyan walesi zászlóval ünnepelt, amelyen a következő felirat volt olvasható: "Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben."

A történtek után a szurkolók a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzésen kifütyülték a 30 éves Bale-t. "Nincs elragadtatva. Ezzel együtt szerződése van a klubbal és amíg a Real Madrid játékosa, mindent meg fog tenni a csapat sikeréért" - mondta ügyfeléről Jonathan Barnett a BBC-nek. - "Soha nem kérte, hogy távozhasson. Persze ha jön egy megfelelő lehetőség, amelyet szeretne kihasználni, akkor majd beszélünk a Real Madrid elnökével és meglátjuk, hogyan tovább."

Bale 2013 óta a királyi gárda játékosa, akkor a Real 101 millió eurót fizetett érte a Tottenham Hotspurnek. A játékos csütörtökön nem vett részt az edzésen, és a Marca című lap szerint szombaton, az Espanyollal szembeni bajnoki találkozón, valamint a szerdai, Club Brugge elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem lesz ott a keretben combsérülés miatt.

Borítókép: Xaume Olleros/Getty Images

Videók