Megegyezett a Real a Tottenham sztárjával

Régóta akarják már az aláírását.


A Real Madrid nagyon érdeklődik a Spurs középpályásának, Christian Eriksennek az aláírásáért, és úgy tűnik hosszú idő után előrelépés történt az ügyben. A madridi AS úgy tudja, hogy szóban megegyezett a királyi klub és a dán játékos, hogy a következő évtől a Santiago Bernabéu lesz otthona. A Real Madrid állítólag egy olyan csomagot ajánlott a játékosnak, mely javítaná a mostani 4 millió eurós éves fizetését.
Modric és Eriksen között maradhat a nagy csata, csak épp a kezdőbe kerülésért. (Fotó forrása: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)
A Madrid következő feladata, hogy leüljön a Tottenham képviselőivel és egyezségre jutni velük, amit már megtapasztaltak, hogy nem egyszerű. A Luka Modric átigazolás 2012 nyarán egy hosszan elhúzódó ügylet volt, mely csak augusztus 27-én zárulhatott le, amikor a horvát 35 millió euróért került a spanyol fővárosba. Hasonló történt, amikor Gareth Bale-t igyekeztek megszerezni a királyiak, a walesi szerződtetése augusztus 31-án zárult le (2013-ban). 
 
Fotó forrása: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images
 
A Madrid először 2018 végén érdeklődött Eriksenért, és azt a választ kapták, a dán szerződése 250 milliót kóstál. Az idő telt, és mivel úgy tűnik, a középpályás nem akarja meghosszabbítani 2020-ban lejáró szerződését, az angol sajtó megszellőztette, hogy a Tottenham elfogadna már egy 150 milliós ajánlatot is. A Madrid abban reménykedik, hogy még ennél az összegnél is kevesebbért szerezhetik meg. 
 
A tény, hogy a dán szerződése már csak egy évig érvényes jelenlegi csapatánál, a Real Madrid malmára hajtja a vizet, mivel a Tottenham nem akarja, hogy megismétlődjenek azok az öltözői problémák, melyek Harry Kane hosszabbításakor jelentkeztek.
 
Az új stadion befektetést követően, mely miatt az utóbbi két átigazolási időszakot kihagyta a klub, jól jöhet egy nagy tőkeinjekció a Real Madridtól, főleg, hogy ők az egyetlen érdeklődők a dán karmesterért.
 
Legközelebb valószínű már együtt örülhetnek. (Fotó forrása: Catherine Ivill - AMA/Getty Images)
 
Borítófotó forrása: VI Images via Getty Images

 

Videók