Mbappé nem akar a PSG-ben maradni

A Real Madrid 160 millió eurót ajánl Mbappéért.


Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Real Madrid 160 millió euroért szerződtetné Kylia Mbappét, a Paris Saint-Germain világbajnok francia futballistáját.

Több jól értesült szakíró, televíziós csatorna és rádió arról számolt be kedden, hogy mivel a 22 éves támadó már hatszor visszautasította a párizsi klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, a vezetők úgy döntöttek, hogy eladják, mivel ha nem tudnak vele megállapodni, jövő nyáron ingyen távozna. A Real Madrid erre reagálva tette meg ajánlatát, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a PSG-nek megfelelő-e az összeg.

A párizsi gárda a nyáron elképesztően erősített, hiszen ingyen igazolt a klubhoz a hatszoros aranylabdás Lionel Messi, a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramos, a nyári Eb legjobbjának választott Gianluigi Donnarumma, valamint a Liverpool holland válogatott középpályása, Georginio Wijnaldum is.

Sport365.hu - "Ha Mbappé nem hosszabbít, akkor a lelátóra száműzik"

Kylian Mbappé a nyáron szeretne csatlakozni a Real Madridhoz, de ezt a Paris Saint-Germain elnöke nem engedi. Donato di Campli, Marco Verratti egykori ügynöke szerint a francia játékos egyetlen reménye Leonardo lenne. Mbappé szerződése a jövő nyáron lejár, és a francia csatár mindenáron a Real Madrid játékosa akar lenni.

Sport365.hu - RMC Sport: A PSG nyáron elengedi Mbappét

A Kylian Mbappé szappanopera egy héttel az átigazolási időszak vége előtt ismét fordulatot vett, és az egyik legmegbízhatóbb francia forrás szerint, a Paris Saint-Germain hajlandó elengedni a sztárját. Kylian Mbappé Real Madridba való igazolása a nyári átigazolási időszak vége előtt még mindig lehetséges.

Sport365.hu - Mbappé: A csapat nem egy baráti társaság

A Paris Saint-Germain egyre nehezebb helyzetben, mivel úgy tűnik, hogy semmivel sem tudja meggyőzni egyik legjobbját, Kylian Mbappét arról, hogy náluk kellene folytatni. A francia támadó nem kívánja meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, éppen ezért a párizsi alakulat megfontolja annak a lehetőségét, hogy a még hátralevő pár napban az átigazolási időszakből, leüljön tárgyalni a kérőkkel.

Borítóké: psg.fr

Videók