"Mbappé nagyon jó, de Vinicius..."

Még jobb lenne?


Vinicius Junior múlt hete figyelemre méltó volt, akárcsak szezonkezdete a Real Madriddal. Spanyolországban szinte csak róla beszélnek…

A múlt hét közepén a Sahtar elleni 5-0-ra megnyert mérkőzésen duplázott, majd ezt követett egy pazar teljesítmény a Barcelona ellen, amit szintén megnyertek 2-1-re.

„Vinicius olyan státuszra tett szert, amelyet a profi futballban nehéz elérni. Ezt a megfélemlítés erejének hívják, és abból áll, hogy pánikot kelt az ellenfélben labdával és anélkül, beavatkozva és anélkül, hogy beavatkozna a játékba. Hatékony a puszta jelenlétével. A Camp Nouban semmi sem történt, amíg meg nem jelent, és a hatás azonnali volt a Barca egész védelmére. Mingueza pánikba esett, amikor csak rá gondolt" – írta például Roberto Palomar a vezércikkében.

Josep Pedrerol, az El Chiringuito és a Sexta újságírója is méltatta a Real Madrid brazilját. Szerinte Kylian Mbappé érkezése ellenére is, Vinicius Junior helye ezen a csapaton belül már nem kérdéses.

„Cselek, sebesség, erő, tempóváltás és gól. Ez Vinicius. Aki jelenleg befogja mindenki száját és lehengerlő teljesítményt nyújt minden porondon. Karim Benzema legjobb kiegészítője. Kylian Mbappé nagyon jó, de még egyszer mondom... Nem nyúlunk Viniciushoz” – jelentette ki Pedrerol.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók