Mbappé a Real Madridban? - "Tik-tak, tik-tak”

Nehéz helyzetben a Paris Saint-Germain.


Az elmúlt napokban néhány ismert újságíró a Real Madrid környezetéből nagyon magabiztos abban, hogy Kylian Mbappé hamarosan a klub játékosa lesz.

Ez az a szappanopera, amely lázban tartja a Real Madrid szurkolóit az átigazolási időszak végig: de vajon sikerül-e a vezetőknek megszerezni Mbappét ezen a nyáron? A PSG támadója továbbra is tartja az álláspontját, miszerint nem hosszabbít a francia csapattal, de a klubja elzárkózik attól a gondolattól, hogy elfogadja a csillag távozását. Eközben a Real Madrid tárt karokkal várja.

Amint azt a nyári piac kezdete óta hallottuk, Florentino Péreznek csak egy célpontja van, csak egy név szerepel a bevásárló listáján, és ez Kylian Mbappé. Olyannyira, hogy ez már majdnem rögeszme számára, de ezúttal a madridi elnök valószínűleg hisz az esélyeiben, mert a Paris Saint-Germain nincs jó pozícióban. Ilyen helyzetekben a klubok 99% -a már elfogadta volna azt a gondolatot, hogy most kell eladnia a játékosát, mielőtt ingyen távozna egy év múlva, de a PSG még nem enged.

Akárhogy is, a Real Madrid még augusztus vége előtt megpróbál mindent. Florentino Pérez a sajtót is felhasználja, hiszen Josep Pedrerol, a Sexta műsorvezetője már a nyár eleje óta tényként állítja, hogy Mbappé Madridban köt ki a nyáron.

Zidane, Ramos és Varane távozása mind nagyon fájó a klub és a szurkolók számára. Éppen ezért kell enyhítenie ezen az elnöknek. Josep Pedrerol, az El Chiringuito műsorvezetője is biztos Mbappé Madridba való igazolása kapcsán, és ez a magabiztosság nem gyengül a napok múlásával. Éppen ellenkezőleg, és ezt mindig színpadias stílusban közli is a nézőkkel: "Tik-tak, tik-tak”.

Josep Pedrerol nem az egyetlen „bizalmasa” Florentino Péreznek, és úgy tűnik, másokkal is együttműködik. Jose Felix Diaz, a Marca újságírója így reagált: „Lassan” – tweetelt Kylian Mbappé kapcsán egy repülőgép emoji kíséretében. Minden bizonnyal az elkövetkezendő hetekben mások is csatlakoznak a mozgalomhoz annak érdekében, hogy létrehozzák a média őrületet, amely előnyös lehet a Real Madrid számára.

Forrás: real-france-fr
Borítókép: real-france-fr

Videók