Máris távozhat Zidane a Real Madridtól?!

Három lehetséges jelölt is van a kispadra.


Zinedine Zidane ugyan csak 2019 márciusában vette át ismételten a Real Madrid irányítását, a szerdai, PSG elleni hatalmas zakó (3-0) óta felerősödtek a hangok, miszerint a Real vezetősége máris a francia mester utódját keresi.

A spanyol MARCA információi szerint a lista nem túl hosszú, mindössze három nevet tartalmaz. 

A lehetséges jelöltek között - nem meglepő módon - ott van a portugál zseni, José Mourinho, aki december óta csapat nélkül van, miután megvált tőle a Manchester United. Mourinho érkezése biztosan alaposan felrázná a hangulatot madridban, ráadásul az edző tökéletesen ismeri a klubot, hiszen korábban már megfordult a blancóknál, ráadásul híres arról, hogy bármelyik csapatot a nulláról újjá tudja szervezni. Mourinho érkezésének azonban rengeteg ellenzője is akad, mind a szurkolók között, mind pedig a klubon belül. 

A másik jelölt az a Massimiliano Allegri, akit a Real már megkeresett 2018-ban, amikor Zidane lemondott a vezetőedzői pozíciójáról, azonban Allegrinek akkor még élő szerződése volt a Juventussal, amit tiszteletben tartott, ezért nem vállalta az állást, noha érdekelte volna a munka. 

A harmadik jelölt a korábbi Real-legenda, Raúl, aki Zidane-hoz hasonlóan a Castilla edzői székéből ülne át a "nagyok" kispadjára. Nem lenne meglepő húzás ez sem, hiszen Santiago Solari is hasonló módon vette át a csapat irányítását Julen Lopetegui menesztése után.
 

A Real Madrid legközelebb a listavezető Sevillával csap össze a La Liga 5. fordulójában, vasárnap este, 21 órakor.

Fotó: Jean Catuffe/Getty Images

Videók