Marcelo nem gondolja, hogy a Real Madrid túladna rajta - Frissítve

A játékos szerint jól megy neki a játék.


Marcelo, a brazil labdarúgó-válogatott és a Real Madrid balhátvédje szerint spanyol klubcsapata nem kíván megválni tőle.

"Nem gondolom, hogy a Real Madrid elad engem" - fogalmazott a Marca című sportnapilapnak a védő, cáfolva ezzel a távozásáról felröppent híreket.

Marcelo, aki május 12-én ünnepli 32. születésnapját, hozzáfűzte, a maga részéről mindenképpen maradni szeretne a királyi gárdánál.

Marcelo being just MARCELO

Marcelo being just MARCELO #Marcelo #M12 #RealMadrid ● Nino Productions: - Facebook: http://bit.ly/NinoProductionsFB - Instagram: http://bit.ly/NinoProductio...


"Nagyon jól megy a játék azóta, hogy ideszerződtem" - mondta a hátvéd, aki 2007 óta játszik a Realban, eddig 354 mérkőzésen jutott szóhoz, és 25 gólt szerzett.

"Pár évvel ezelőtt azt hallottam, hogy már alá is írtam a Juve-hoz, már fel is vettem a mezüket, és hogy nem élhetek Cristiano nélkül" - mondta Marcelo.

"Az emberek sok mindent kitalálnak. Mindez rendben van, mivel láttam, hogy néhány Juve rajongó nagyon szeretné, hogy csatlakozzak a gárdához" -zárta szavait.

A brazil válogatottban 2006-ban mutatkozott be, 58 fellépésén hatszor volt eredményes. 

 

Borítókép: David Ramos/Getty Images
Forrás: kickoff.com

Videók