Már három éve menni akar a Real Madridból

Talán most jött el Mariano ideje.


Mariano Diaz már évek óta a Real Madrid egyik nemkívánatos személye. Idén nyáron, szerződése lejárta előtt egy évvel végre távozhat.

A Real Madrid vezetősége nagytakarítást tart: Isco, Bale és Marcelo is távozott a klubtól, míg Luka Jovic közel áll ahhoz, hogy a Fiorentina játékosa legyen.

De ha van olyan játékos, aki megnehezítette a Real Madrid életét az utolsó átigazolási időszakban, az Mariano Diaz. A madridi csatár, akinek már csak egy év van hátra a szerződéséből, nem volt hajlandó távozni a klubtól, ragaszkodott a Real Madridban kialakult életszínvonalához.

Mariano ügynöke, David Aranda a Bernabe Digitalnak nyilatkozott, miszerint játékosa távozni akar.

„Mariano szándéka, hogy távozzon, ahogy ez volt már három éve is. De ez akkor történik meg, ha lesz olyan csapat, amely tetszik neki. Mi felelne meg neki? Ez bonyolult, sok szempontot figyelembe kell venni. Jelenleg szerződése van, de ha kap egy jó ajánlatot, akkor távozik. Ellenkező esetben nem megy sehova és kitölti a szerződését a Real Madridnál.”

Az AS értesülései szerint a Fenerbahce érdeklődik Mariano iránt, és hajlandóak 4 millió eurót felajánlani neki, ami kevesebb, mint amit Mariano Diaz kér. A Real a maga részéről minden ajánlatot meghallgat, és mindenáron meg akar válni a támadótól.

Borítókép és fotók: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Videók