Lucas Hernández fontolgatja a távozást

Komolyan érdeklődik iránta legalább egy nagy csapat.


Az Atletico Madrid védője Lucas Hernández célzott rá, hogy elhagyná a matracosokat egy másik európai klubért, de sokkal több információt nem osztott meg. A Bayern München pedig még mindig érdekelné a játékos szerződtetése.
 
A MARCA múlt héten jelentette, hogy a bajorok hajlandóak lennének akár kifizetni Hernández kivásárlási árát, 80 millió eurót.
 
- Sok olyan klub van Európában, ahol álom lenne játszani, de nem mondom el melyik, - nyilatkozta Hernández a Le Figaronak. - Jól érzem magam Madridban, de ha holnap távoznom kéne, mert egy projektben számítanak rám, megfontolnám.
 
Az elmúlt év különleges volt Lucas számára, világbajnok lett, de azt mondja boldog Spanyolországban.
 
– Nagyon boldog vagyok Madridban, – tette hozzá. – Mindenki bízik bennem itt már régóta. De a labdarúgás világában sok lehetőség jön, és mérlegelnem kell az előnyöket és hátrányokat. A legjobb döntést kell meghoznom a magam, a családom és a karrierem számára.
 

A játékos az interjúban kitért még Antoinette Griezmann-nal való kapcsolatára, mennyire befolyásolta őt csapattársa a nemzeti válogatottjának kiválasztásában, valamint a szülői feladatok és a futball összeegyeztetésének nehézségeiről is. 

Videók