Lionel Messi lehet a kulcs a bombaigazoláshoz

Martínez közelebb került a Barcelonához.


Az Internazionale argentin labdarúgója, Lautaro Martínez egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az FC Barcelona játékosa legyen a katalán Sport vasárnapi híre szerint.

A lap úgy tudja, hogy a milánói klub szerződésújítást ajánlott a 22 éves támadónak, benne azt, hogy az eddigi évi nettó kétmillió euró helyett négymilliót fizet neki, ám Martíneznek sokkal többet ajánl a katalán klub, amely tízmilliót is kész megadni klubcsere esetén a játékosnak. Az argentint vinné - állítólag szintén tíz millió eurós évi nettó fizetés mellett - a Manchester City és a Chelsea is. Martínez azonban a Sport szerint leginkább a Barcához menne, ahol együtt futballozhatna hatszoros aranylabdás honfitársával, Lionel Messivel.


Fotó: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Az argentin 2018-ban írt alá az olasz klubhoz 25 millió euróért 2023 nyaráig, s hivatalos kivásárlási ára 111 millió euró. A hét közben a Calciomercato azt írta, hogy az Inter nehéz pénzügyi helyzetében már 80 millióért is kész elengedni Martínezt, aki klubcsapatában a szezon félbeszakításáig 31 mérkőzésen szerepelt, 16 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. A középpályás hazája válogatottjában eddig 17 mérkőzést játszott és kilencszer volt eredményes.

Borítókép: Claudio Villa - Inter/FC Internazionale via Getty Images

Videók