Lebuktak a Real Madrid sztárjai - Videó

Ezt ajánlatos szigorúan poénnak venni.


A koronavírus-járvány miatt rengeteg helyen immáron otthonról (home office) dolgoznak az emberek, és így tesznek a Real Madrid sztárjai is.

Mondhatni ez egyfajta szabadságot ad mindenkinek, hiszen nem figyel senkit árgus szemekkel a főnök, edző, ettől függetlenül mégis el kell végezni a feladatokat tisztességesen. A Sport365 stábja előkapta a nyomozó felszerelését, és megpróbálta kideríteni, hogy a Királyi Gárda játékosai mennyire is veszik komolyan a home office munkát.

Thibaut Courtois - osztályzat: 3

A belga kapus közösségi oldalait nézve találtunk ugyan egy edzés videót, de nem viszi túlzásba ezek szerint. Attól nem félünk, hogy a testzsírszázaléka megnőne Courtois-nak, viszont a karantén alatt többet fogja a kontrollert, mint a labdát.

Entrenando en casa, olvidando poco a poco la lesión y esperando que dentro de poco podamos estar preparándonos todos juntos! Será buena señal! Ojalá sea pronto!

200.2k Likes, 22 Comments - Thibaut Courtois (@thibautcourtois) on Instagram: "Entrenando en casa, olvidando poco a poco la lesión y esperando que dentro de poco podamos estar..."

I played against @romelulukaku in the second game of the #NBA2Ksundays ! Check it out tomorrow at 21h on my twitch account to see who came out on top! @nbaeurope

37.9k Likes, 6 Comments - Thibaut Courtois (@thibautcourtois) on Instagram: "I played against @romelulukaku in the second game of the #NBA2Ksundays ! Check it out tomorrow at..."


Alphonse Areola - osztályzat: 1


Ülj le fiam, egyes! Areola ahogy a mérkőzéseken való munkát, úgy most a home office tevékenységet sem csinálja látványosan, hiszen egyetlen egy posztja sincs. Lehet, annyira komolyan veszi a karantént, hogy már internetet se használ?
 

Daniel Carvajal - osztályzat: 4

A spanyol hátvéd nem tétlenkedik, több képet is feltett már, ahogy edz és emellett néha ő is szórakozik kicsit. Mentségére szóljon, hogy nem egy edzős képet posztolt, ezzel példát mutatva pár csapattársának.

Tuesday's workout. . #workout #tuesday #stayathome #dc2

107.8k Likes, 298 Comments - Daniel Carvajal (@dani.carvajal.2) on Instagram: "Tuesday's workout. . #workout #tuesday #stayathome #dc2"

Training Day!! @daphnecanizares

116.9k Likes, 368 Comments - Daniel Carvajal (@dani.carvajal.2) on Instagram: "Training Day!! @daphnecanizares"


Éder Militão - osztályzat: 2


Ajjjaj. Itt egy kicsit brazilosan lazán veszi valaki a home office munkát. Reméljük, nem töltött többet a videó összevágásával, mint az edzéssel.

.

Eder Militao posted on Instagram: "." * See 263 photos and videos on their profile.


Sergio Ramos - osztályzat: 4

A Real Madrid kapitánya tudja, ha nem posztolsz egy edzésről, az nem érvényes! Csapatkapitányként ennél több edzésvideót vagy képet vártunk, ettől függetlenül az osztály egyik legjobb tanulója.

Seguimos

1.1m Likes, 6,691 Comments - Sergio Ramos (@sergioramos) on Instagram: " Seguimos "

Zámbó Jimmy - Kapitány

Videoklip

Raphaël Varane - osztályzat: 3

A francia védő nem sokat posztol, emiatt nehéz nem rossz osztályzatot adni számára. Egyedüli mentsége, hogy ez a videós edzés a kisgyerek miatt aranyosra sikeredett. (Meglágyult a nyomozó szíve, de Varane csak kettest érdemelne.)

Workout session with Ruben #StayAtHome

146.9k Likes, 786 Comments - Raphaël Varane (@raphaelvarane) on Instagram: "Workout session with Ruben #StayAtHome"


Nacho Fernández - osztályzat: 1

Egy igazi madridista, aki bármi történjen,akárhányszor lehetőséget kap, harcol, küzd a címerért. De most nincs kegyelem! Egy edzésvideót sem látni, hogy posztolt volna, így egy nagy karó a teljesítménye.

Marcelo - osztályzat: 2

Marcelo is azon brazilok közé tartozik, akik lazán élik mindennapjaikat is. Így nehéz eldönteni azt is, hogy ez a kép épp egy edzésről készült, vagy szórakozás volt?!

Stay home and think!


Ferland Mendy - osztályzat: 2

Egy posztolástól még nem ájulunk el. Ez a francia védőtől kevés lesz, ha ki szeretné szorítani Marcelót a kezdőből.

Be patient, Stay strong and Keep working FM23 #adidas #hometeam #quedateencasa @adidasparis @adidasfootball

Ferland Mendy posted on Instagram: "Be patient, Stay strong and Keep working FM23 #adidas #hometeam #quedateencasa @adidasparis..." * See 62 photos and videos on their profile.


Toni Kroos - osztályzat: 3

Toni Kroos a challenge király! Drága Toni, ezt mégis mire értékeljük?

The Truth... Yesterday's winner: @marco.walter.319 ! Congrats. Please check your DM's today. : @kev.simo

154.4k Likes, 753 Comments - Toni Kroos (@toni.kr8s) on Instagram: "The Truth... Yesterday's winner: @marco.walter.319 ! Congrats. Please check your DM's today. :..."


Luka Modric - osztályzat: 4

Nincs mese, Modric az a játékos, akiről akkor is elhisszük, hogy edz, amikor épp nem csinál semmit.

All together #playinside #playfortheworld

490.8k Likes, 1,326 Comments - Luka Modric (@lukamodric10) on Instagram: "All together #playinside #playfortheworld"


Casemiro - osztályzat: 1

Ebben a feladatban nem a brazilok viszik a prímet. A tank jutalma most egy egyes, félve írom ezt a jegyet le, mert attól tart az ember, hogy bármikor mögötte terem Casemiro és úgy felrúg, hogy lefejelem a billentyűzetettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
  
Federico Valverde - osztályzat: 3

Valverde lehet azóta is csak fut, fut, fut és fut. Nem rossz, de lehetne jobb is.

#StayAtHome

229 Likes, 3 Comments - Federico Valverde Fanpage (@fedevalverde15i) on Instagram: "#StayAtHome"

Forrest Gump (1994) | (1/3) | Football

WATCH THE MOVIE: http://bit.ly/FORRESTGUMPmovie Forrest Gump clips: http://bit.ly/FORRESTGUMPplaylist FILM DESCRIPTION: Stupid is as stupid does, says Forres...


Isco - osztályzat: 1

Sokszor a pályán sem lenyűgöző a teljesítménye, és az otthoni edzéseiről posztolt videóval ezt most nem változtatja meg, ugyanis nincs egy sem.
 
Eden Hazard - osztályzat: 1

Eden Hazard - Alias "Six Kocka" - osztályzata körülbelül az eddigi madridi teljesítményével egyenlő, de ha szigorúak lennénk, akkor ezt is lefelé kerekítenénk.

Karim Benzema - osztályzat: 5

Hát mi más? Benzi tudja, hogy fizikailag neki már nincs hova fejlődni, és már csak annyi feladata maradt, hogy a világ egyik legjobbjától: Ronaldo Nazariótól kérjen pár tanácsot.

El Chiringuito TV on Twitter

¡CONVERSACIÓN DE FENÓMENOS! "Para mí tú siempre HAS SIDO EL MEJOR", las palabras de @Benzema a @Ronaldo en Instagram Live. https://t.co/dsLtKdjg4a


Gareth Bale - osztályzat: 2

Bárki meglepődik azon, hogy a walesi szélső golflabdával próbálja formában tartani magát?

Thanks for the #TMBounceChallenge nomination @trottiegolf. I'm nominating @niallhoran, @jamie.redknapp, @clarke_jamie20, @mikeyoz88 and @philw12. Let's see what you've got boys. @taylormadegolf #TeamTaylorMade

775.2k Likes, 8,716 Comments - Gareth Bale (@garethbale11) on Instagram: "Thanks for the #TMBounceChallenge nomination @trottiegolf. I'm nominating @niallhoran,..."


Luka Jovic - osztályzat: Felmentés

Jovic felmentést élvez az edzés alól, hiszen nem szóltak neki, hogy az otthon töltött idejében ez a feladat, mint ahogy arról sem, hogy csak úgy nem utazhat haza.

Vinicius Jr. - osztályzat: 3

A brazil tinigyerek Rubint Rékára esküszik, így nincs kétség afelől, hogy bombaformában tér vissza majd a pályára.

 

"125 core crushers para um domingo. Nada mal." Obrigado pelo desafio @cristiano. #playfortheworld #playinside #ficaemcasa @nike

Vinicius Jr. shared a video on Instagram: ""125 core crushers para um domingo. Nada mal." Obrigado pelo desafio @cristiano. #playfortheworld..." * See 296 photos and videos on their profile.

Rubint Réka hasizom

(null)

Borítókép: David Ramos/Getty Images

Videók