Laporta támadja a Real Madridot a "Negreira-ügy" miatt!

A Barcelona elnöke mindent elmagyaráz egy sajtótájékoztató keretein belül.


Joan Laporta kihasználta az FC Barcelona vasárnap délutáni Getafe elleni mérkőzését, hogy meglátogassa a klub szurkolóit Madridban, és egy kis "spoilert" adjon nekik a "Negreira-üggyel" kapcsolatos magyarázatokból, amelyeket hétfőn sajtótájékoztatón fog elmondani.

A Barca elnöke világossá tette a szurkolók számára, hogy "semmi bajuk" nincs a klubbal, "mert nincs semmi".

„Nincs semmijük ellenünk, mert nincs miről beszélni sem. Felnagyítottak egy olyan helyzetet, hogy az egyik ember, aki kapcsolatban állt ezekkel a cégekkel, egy korábbi játékvezető és a játékvezetők technikai bizottságának korábbi alelnöke volt. [Negreira] nem volt képes megváltoztatni egyetlen mérkőzés eredményét sem, mert nem ő jelölte ki a játékvezetőket" - mondta a Barca-elnök a szurkolóknak.

Az elnök bírálta a Real Madridot is, amiért a klub ellen indítottak eljárást, azzal az indokkal, hogy "egy olyan klubról van szó, amely történelmileg nagyon kivételezett a játékvezetőkkel szemben".

„Szerintem ez badarság. Szeretjük a Barcát, és nem fogjuk hagyni, hogy beszennyezzék a szeretett Barca-érzésünket. Nem szeretünk a bírói kivételezés miatt nyerni, és vannak más klubok, konkrétan egy olyan, amelyik megjelent ebben a perben, és történelmileg előnyben részesült. Holnap mindent megmagyarázunk” - zárta a szurkolókkal való madridi szereplését. A Barca elnöke most hétfőn 11.00 órától a Spotify Camp Nou Auditori 1899-ben jelenik meg, hogy magyarázatot adjon a "Negreira-ügy" kapcsán.

Borítókép: Alex Caparros/Getty Images

Videók