Kroos időt kér a Real Madridtól

Szerződése 2023-ban jár le, és szeretné látni, milyen formában lesz a következő szezonban.


Toni Kroos 2014-ben döntött a Real Madrid mellett. A Bayern Münchent hagyta maga mögött, vb-győztesként érkezett a klubhoz, és az első naptól kezdve minden kétséget kizáróan elkötelezett volt.

A német a csapat kulcsemberévé vált. Csendben, kemény munkával és tisztelettel áll a klubhoz, amit ebben a szezonban ismét bebizonyított, amikor a Real Madrid igazgatói felajánlották neki, hogy még egy évvel meghosszabbítsa 2023-ban lejáró szerződését. Kroos nem habozott, és azt mondta, még korai erről beszélni, mert először szeretné tudni, milyen formában érzi magát a következő szezon előtt, mielőtt újabb egy év szerződést kötne a klubbal – írja a Marca.

Kép

Válasza őszinte volt, nem azért, mert kétségei lettek volna a teljesítményével kapcsolatban, hanem a Real Madrid iránti hűség elve miatt. Kroos egyszerűen inkább vár, hogy megnézze, mit mond neki a teste és a feje, mielőtt elkötelezi magát a Real Madrid mellett, mert nem akarja, hogy a végén teher legyen a klub számára.

A 32 éves játékos boldog Madridban és a klubban, élvezi a futball és az életet. Többször kijelentette, hogy nem kíván sok évig még játszani, és a Real Madridból szeretne visszavonulni. Kroos soha nem okozott gondot a klubnak, legutóbbi hosszabbítása is gyorsan zajlott, mindkét fél akarta.

Borítókép és fotók: Toni Kroos / Twitter

Videók