Könnyek között távozott Luis Suárez az FC Barcelonától - Videó

Vajon ő akart távozni, vagy a klub dobta ki?


Luis Suárez kétéves szerződést kötött az Atlético Madrid labdarúgócsapatával, miután megállapodott szerződésének felbontásáról az FC Barcelonával.

Sport365.hu - Luis Suarez Madridban folytatja

Luis Suárez kétéves szerződést kötött az Atlético Madrid labdarúgócsapatával, miután megállapodott szerződésének felbontásáról az FC Barcelonával. Az ügyletet a fővárosi klub jelentette be szerda éjjel, míg a katalánok közleményükben azt jelezték, hogy az Atlético hatmillió eurót fog fizetni a 33 éves uruguayi csatárért.

Az új menedzser, Ronald Koeman egy 60 másodperces rövid telefonhívás során egyértelművé tette Suárez számára, hogy a továbbiakban nem számol vele, így új klub után nézett az uruguayi támadó. A Barcelonában létszámfelettivé vált Suárezt eleinte a Juventus próbálta megszerezni, de az olasz bajnok végül adminisztratív okok miatt lemondott róla. Ezután jött a képbe az Atlético Madrid.

Sport365.hu - Megvan, kinek a helyére érkezhet Luis Suárez az Atlético Madridhoz

Luis Suárez megállapodott szerződésének felbontásáról az FC Barcelona labdarúgóklubjával és már az Atlético Madriddal tárgyal a spanyol sajtó értesülései szerint. A katalán egyesület történetének harmadik legeredményesebb játékosát még egy évig köti a szerződése a Barcelonához, de a csapat új vezetőedzője, Ronald Koeman nem tart rá igényt a jövőben.

A tegnap napon Suárez összepakolt és távozott a Barcelona edzőközpontjából - SÍRVA. A 33 éves támadó a felvételeken jól látható, hogy könnyek között hagyta el a Barcelonát. Az ügyletet a fővárosi klub jelentette be szerda éjjel, míg a katalánok közleményükben azt jelezték, hogy az Atlético hatmillió eurót fog fizetni a 33 éves uruguayi csatárért.

Nehéz nyár volt ez Suárez számára, de az Atlético Madridba való igazolás a legjobb megoldás mind a játékos, mind a Barcelona számára. A katalánok végre teljes mértékben képesek lehetnek kihasználni Antoine Griezmannt, míg Suárez Spanyolországban marad és Európa egyik legjobb klubjában fog játszani továbbra is.

Forrás: givemesport.com
Borítókép: givemesport.com

Videók