Komolyan Pérez zsebébe nyúlhat Zidane

Nagy nevekkel erősítené a keretet.


Spanyol sajtóértesülések szerint a szerint Zinédine Zidane egyik kiszemeltje a nyárra a Liverpool sztárja, Mo Szalah lehet. A Real akkor próbálná megszerezni az egyiptomit, ha a Chelsea-ben futballozó Eden Hazard kirobbanthatatlan lenne a Chelsea-ből. A belga futballista megtartásáért nyilvánvalóan a végsőkig harcolni fog a londoni klub, akiket eltiltottak az új játékosok regisztrálásától.
 
A francia tréner Solari menesztését követően tért vissza korábbi sikerei helyszínére, és állítólag kikötötte, hogy teljesen szabad kezet kaphasson, és saját szintjükön is klasszis játékosokkal erősíthessen a nyáron. Az egyik ilyen érkező lehet Szalah, akiért 150 milliót kéne letenni a blankóknak, bár, a Liverpool sem valószínű, hogy könnyen meg tudnak majd egyezni, ha az angolok tovább építenék jelenlegi keretük.
 
Német lapok viszont Julian Brandt, a Bayer Leverkusen 22 éves tehetségéről cikkeznek, mint olyan, aki Madridba teheti székhelyét. Ennél a transzfernél viszont városi riválisra akadhatnak, hiszen Diego Simeonéék is szívesen látnák keretükben a fiatal játékost.
 
Fotó forrása: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

 

Videók